Tjänster

Din lokala byggexpert

Oavsett om du ska renovera eller bygga nytt är Eneract din trygga partner. Vi hjälper dig att förverkliga din dröm, tar ansvar för hela byggprojektet och är med dig från början till slut.

Byggservice

Behöver du hjälp med att byta tak, bygga till, renovera kök och badrum eller kanske bygga en ny altan? Vi utför all typ av byggservice och brinner för att hjälpa våra kunder att skapa sitt drömhem.

Vi tar hand om allt från början till slut och sköter all kontakt med elektriker, plattsättare, målare, rörmokare med mera. Vi har all kunskap och alla certifikat som behövs och ser till att endast behöriga professionella arbetare utför jobbet.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att ni skriver på ett enda kontrakt där vi på Eneract åtar oss det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga ert hus. Från att leverera material och utföra entreprenaden till att ta ansvar för projektsamordning och arbetsmiljö.

För att vi ska kunna ta ansvar för helheten tar vi också in egna underentreprenörer inom exempelvis el och vvs. En totalentreprenad skapar trygghet för er från start till mål. I totalentreprenaden ingår också att vi tar ansvar för ditt nyckelfärdiga huskonstruktion i hela tio år efter att det står klart. Det betyder att vi alltid strävar efter att bygga stabila och hållbara hus att trivas i under många år.

Stomresning

Det är roligt och utvecklande att bygga själv. Dessutom går det att spara en slant. Men att bygga ett helt hus kräver stor erfarenhet och kunskap. Därför har vi många kunder som köper stommen till sitt drömhus rest av oss.

Eneracts hantverkare gör ”grovjobbet” med den bärande konstruktionen, ytterväggar och allt som krävs för att skalet ska bli vädertätt. Vi sätter fönster, panel och lägger färdigt taket. Du som kund tar sen över och gör invändiga snickeriarbeten och ytskikt. Inför projektet så går vi tillsammans igenom en tydligt gränsdragning över vem som ska göra vad. Många av våra kunder väljer att låta oss ta hand om projektsamordningen. Då kan du som kund vara trygg med att byggplaneringen följs och att alla underentreprenörer såsom grundläggare, elektriker och rörmontörer kommer när de ska och att arbetet flyter på smidigt och effektivt samt leverera hög kvalitet.

Vill du veta mer om våra tjänster?